Ääniposti

Sanomalehti

Tällä sivulla

Ääniposti

4/2021

Ilmoittautumiset kaikkiin etäkerhoihin ja tapahtumiin joko toimisto@vsn.fi tai soittamalla Ninalle 044 2415321 tai Heidille 044 2415441. Muistathan ilmoittaa myös mahdollisesta peruutuksesta!

Tässä tiedotteessa on paljon tapahtumia, joiden toteutuminen ei ole varmaa. Tarkista tilanne aluetoimintakeskuksen palveluohjaajilta joko sähköpostitse tai soittamalla.

 

Olemme tavoitettavissa normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse sekä tarvittaessa voit varata asioimisajan ma-to klo 9–15.

Kerhotoiminta

 

Kässäilyä torstaina 6.5. klo 12–15 aluetoimintakeskuksessa

 

Toukokuun kässäkerhossa on teemana mm. ihanan pehmeä huopasaippua. Palasaippuan pintaan huovutetaan lähellä tuotettua lampaan villaa. Huopasaippua toimii käytössä pehmeän pesusienen tavoin ja huovan ansiosta saippua voidaan käyttää loppuun asti. Materiaalimaksu on noin 2–3 euroa/saippua. Ota mukaan oma essu sekä käsipyyhe. Ilmoittautumiset toimistolle 29.4. mennessä, jotta tiedetään varata sopivasti tarvikkeita.

 

Etälukupiiri maanantaina 10.5. klo 12–14

Hei kaikki kirjojen ystävät!

Lämmin kiitos jälleen Teille kaikille varsin mielenkiintoisesta etälukupiiristä.

Toukokuun kirjaksi valittiin Tähtien antaja, Jojo Moyes. Tätä kirjaa pohdimme taas yhdessä maanantaina 10 toukokuuta kello 12–14 etänä tai jos korona sallii niin yhdistyksen kerhotilassa.

Muistathan ilmoittautua myös etäkerhoon.

Lukuisin terkkusin Marjuska

 

Espanjankerho peruttu toistaiseksi

 

Kontaktikerho peruttu toistaiseksi

 

Aivojumppaa etäyhteydellä maanantaina 17.5. klo 12–14

 

Historiakerho etäyhteydellä maanantaina 24.5. klo 12–14

Päivystykset Rauhaniemessä kesä- ja heinäkuussa

 

Kesäkuussa keskiviikkoisin ja torstaisin palveluohjaajat työskentelevät Rauhaniemessä klo 9–15. Ovet avoinna ja tervetuloa!

 

Heinäkuussa Rauhaniemitoimikunnan jäsenet päivystävät keskiviikkoisin klo 12–16.  Tervetuloa nauttimaan kesäpäivästä!

Tulevia tapahtumia

Kokataan ja syödään torstaina 20.5.klo 16–19 aluetoimintakeskuksessa

 

Pelastetaan peruna -teemalla. Peruna on hyvän hiilijalanjäljen ruoka-aine. Lähellä tuotettu, edullinen, ravinteikas ja monipuolinen. Tehdään mm. ”perunannahkoja” eli paahdettuja perunankuoria sekä perunaröstiä täytteillä. Jälkkäriksi helppoa banaanijäätelöä. Omavastuumaksu 5 €. Ilmoittautumiset sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat toimistolle 17.5. Mukaan oma essu sekä hyvä kokkailufiilis.

 

Kesäkauden avajaiset Rauhaniemessä lauantaina 22.5. alkaen klo 13.00

 

Ilmoittautumiset aluetoimintakeskukseen 12.5. mennessä ja ilmoitathan samalla mahdollisista ruoka-allergioista.

Tarjolla grillimakkaraa perunasalaatilla sekä kahvi/tee ja leivonnainen.

 

Etäkässäilytuokio torstaina 27.5. klo 17 alkaen Teamsin välityksellä

 

Tehdään etänä avainkaulakoru tai avaimenperä helmistä, rapulukosta ja vahatusta puuvillanyöristä. Etäkässäilytuokioon osallistuville postitetaan tarvikepaketti, jossa materiaalit koruun. Materiaalipaketin hinta on 3 €, yhdistys maksaa postituskulun.

Etäkässäillään yhdessä, autetaan toinen toisiamme ja tehdään jokainen omannäköisemme korut! Tarvikepaketteja rajallinen määrä. Vetäjänä Noora, jolta saat tarvittaessa lisätietoa illasta tai korusta. Ilmoittaudu toimistolle 18.5. mennessä, jotta ehdimme postittaa tarvikepaketit. Tarvikepaketti maksetaan yhdistyksen tilille FI 37 4309 0010 6350 35

Ilmoittautuneille lähetetään erikseen myös tapahtuman Teams-linkki.

 

Opastettu Ruissalo-kävely maanantaina 7.6.2021

Kokoontuminen ja lähtö Ruissalon kansanpuiston pihasta klo 12.30. Kävelemme reittiä Pikku-Pukinpromenadi (pitsihuvilat) - Turun Pursiseura – Honkapirtti - Luonnonsuojelualue - Choraeuksen lähde - Kasvitieteellinen puutarha – Kansanpuisto. Kävelyn lomassa voi kuulla tietoa matkan varrella olevista huviloista ja muista rakennuksista sekä niihin liittyvistä henkilöistä ym. Matkan pituus on noin 6 km, mutta kukin voi päättää lenkin haluamassaan kohteessa. Pidämme kahvitauon vaikkapa Honkapirtillä. Jos 7.6 on sadepäivä, niin kävellään viikkoa myöhemmin eli 15.6. 

Ilmoittautuminen 3.6. mennessä aluetoimintakeskukseen joko sähköpostitse tai soittamalla.  

 

Mikäli opastettuihin kävelyihin on kiinnostusta, niin kesän aikana järjestetään mahdollisesti toinenkin tapahtuma jonnekin lähialueelle. Lisätietoa äänipostista tai aluetoimintakeskuksen palveluohjaajilta.

 

Liikuntapäivä torstaina 10.6.2021 Rauhaniemessä

Ohjelmasta tarkemmin myöhemmin.

 

Vesibussimatka Seiliin torstaina 1.7.

 

Lähtö Turusta Läntinen Rantakatu 37 klo 9.30 ja paluu samaan paikkaan klo 18.30.   

Nautimme hienosta kesäisestä risteilystä läpi kauniin saariston sekä tutustumme Seiliin ja sen ainutlaatuiseen sekä mielenkiintoiseen menneisyyteen ja nykypäivään saarioppaan johdolla. Netistä löytyy runsaasti hyvää lisätietoa matkakohteestamme sekä laivasta.

 

Matka hinta varsinaiset jäsenet 45 €, avustajat 35 € ja kannatusjäsenet 65 € sisältää matkat, opastuksen, kirkon, lounaan ja kahvit laivamatkoilla. Paikkoja 25, vielä mahtuu mukaan muutama.

 

Sitova ilmoittautuminen sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat 15.6. mennessä aluetoimintakeskukseen ja maksu yhdistyksen tilille FI 37 4309 0010 6350 35

 

Kesäpäivät Rauhaniemessä lauantaina 17.7.2021

 

Tarjolla maukasta syötävää kera kahvin ja luvassa myös arpajaiset.

 

Teatterimatka Tampereelle lauantaina 31.7.2021, Tampereen Komediateatterissa Korpelan kujanjuoksu

 

Lähdemme tilausbussilla Turun linja-autoasemalta kohti Tamperetta aamulla noin klo 8.00 ja palaamme samaan paikkaan illalla noin klo 20.00. Tutustumme Tampereen johonkin kulttuurikohteeseen ja käymme syömässä, jonka jälkeen nautimme teatterista. Paluumatkalla pysähdymme kahville. Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja hinnasta seuraavassa äänipostissa.

 

Liikunta/luontoliikuntapäivä lauantaina 14.8.2021

 

Paikka ja aktiviteetti ilmoitetaan myöhemmin.

 

Ruissalon paviljonki kesäteatteri sunnuntaina 15.8. klo 16.00

 

Juice Leskisestä kertova ”Viidestoista yö”. Sitovat ilmoittautumiset 28.6. mennessä ja maksut yhdistyksen tilille.  Liput 25 € ja avustajat ilmaiseksi.

 

Kesäkauden päättäjäiset Rauhaniemessä lauantaina 28.8.2021

 

Tarkempia tietoja tulevissa ääniposteissa.

 

Tunturihaaste-vaellustapahtuma

Hei,

Olisitko kiinnostunut Tunturihaaste-vaellustapahtumasta Lappiin 28.6.–4.7.? Tässä alustavasti tiedustelen, että olisiko näkövammaisia kiinnostuneita reissusta. Ryhmällä olisi oma eräopas matkassa. Kuluja kertyy matkoista Kiilopäälle, eräoppaan palvelut, mahdolliset välinevuokrat (mm. rinkka, teltta jne.)

 

Kiilopäällä järjestetään ensimmäistä kertaa tunturihaaste-vaellustapahtuma 28.6–4.7. Vaellustapahtumasta löydät tietoa täältä

https://www.kiilopaa.fi/tapahtuma/kiilopaan-tunturihaaste/- Ulkoinen linkki

 

Vaelluksella yöpymiset olisivat teltoissa tai ehkä laavuillakin, ja rinkassa kuljetamme kaikki tarpeelliset tarvikkeet, muonat ja tamineet.

 

Ryhmän koko olisi noin 10 hlöä. Eräopas kertoi, että avustajiakin varmasti löytyisi, jos ei ole itsellä tiedossa.

 

Laitapa viestiä, jos olet kiinnostunut, niin pian kuin tiedät, että junalippujen varaukset yms. valmistelut voitaisiin aloittaa ajoissa. Viimeinen deadline on 28.5.

 

Terkuin,

Jaana Argillander

p. 040 520 4930

 

 

 

 

 

Tieto auki -kurssikalenteri kevät 2021 toukokuu

 

Hannu on lomalla 10.5.–24.5., mutta kurssitoiminta jatkuu entiseen malliin, kun Väinö Rihti toimii Tieto Auki -palvelun työharjoittelijana 3. toukokuuta – 18.kesäkuuta. Väinö opiskelee Turun Ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä, joten hän on hyvä lisä meidän tarjontaamme uusimpine tietotekniikkataitoineen. Väinö hallitsee kaikki meidänkin tarjoamat käyttöjärjestelmät sekä ruudunluku- ja muut apuvälineohjelmat tietokoneissa ja puhelimissa. Daisylaitteet ja muut näkövammaisen apuvälineet ovat Väinölle myös tuttuja. Voit pyytää ICT-tukea Väinöltä työharjoittelun aikana joko puhelimitse: 040 482 0031, arkisin klo 9–15 tai sähköpostitse: vaino@vsn.fi tai sovitusti Tieto Auki -palvelun tiloissa. Torstaisin Väinö toteuttaa myös torstaitoiveita klo 12:30 – 15:30, mihin voit laittaa ICT-pohjaisia Toiveita joko suoraan Väinölle tai kertoa niistä ilmoittautumisen yhteydessä. Torstaitoiveet pidetään hybridimuotoisina, kuten muukin kurssitoiminta vielä kevään aikana.

 

Korona-ajan vallitessa kurssit ovat hybridimuotoisia eli sekä lähi- että etäkursseja. Voit ilmoittautua joko lähikurssille eli tulla paikanpäälle tai osallistua etänä Teams-yhteydellä, kunhan ilmoittautumisen yhteydessä kerrot, mitenkä osallistut. Etäosallistujat saavat ennen kurssia osallistumislinkin sähköpostiinsa. Kursseilta löytyy myös ohjausta Teamsin ja mahdollisesti Google Meet - sekä Zoom-etäosallistumisohjelmankin käyttöön.

 

Maanantait ovat Tieto auki -palvelun tuki- ja kotikäyntipäiviä sekä tiistait ja keskiviikot varsinaisia kurssipäiviä. Maanantaisin voit erikseen sovitusti tulla tutustumaan ja vaikkapa ottaa oman kannettavan laitteenkin mukaasi, jolloin voidaan laitteillesi tehdä tarpeellisia päivityksiä. Tieto auki -palvelun ICT-asiantuntia Hannu Suvannon puhelintukiaika on maanantaiaamuisin klo 8–10 ja keskiviikkoaamuisin klo 8–9. Väinön tavoitat puhelimitse 040 482 0031 arkisin 9–15.  Soita Tieto auki -palvelun tukipyyntö- ja muissa kuin ilmoittautumisasioissa palvelun puhelinnumeroon:

040 159 2688

 

Ilmoittaudu kursseille puhelimitse: 044 241 5321 tai sähköpostilla: toimisto@vsn.fi

 

Kolmen tunnin kurssihinta 5 euroa sisältäen kahvin kastettavalla. Kurssimaksu suoritetaan joko käteisellä tai Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n tilille:

FI37 4309 0010 6350 35

Viestiksi:

Etäkurssi ja kurssin päivämäärä(t).

 

Kurssipäivät ja aiheet

 

Toukokuu

Ti 4.5. klo 9:00 - 12:00 yleiskurssi: Ruudunlukuohjelmien avulla sekä tietokoneiden että kosketusnäyttöpuhelimien (iPhone/Android) tai tablettien (iPad/Android) käyttöä toiveiden mukaan. Kerro toiveesi ilmoittautuessasi kurssille.

 

Klo 12:30 - 15:30 Etäosallistuminen joko kursseille tai kokouksiin Microsoft Teamsin, Zoomin tai Google Meetin avulla. Harjoitellaan etäosallistumista kutsulinkistä joko älypuhelimella tai  tietokoneella sekä tavallisella näppäinpuhelimella.

 

Ke 5.5. klo 9:00 - 12:00 iPhone ja iPad: Safari-nettiselaimen käyttö myös ääniohjausta hyödyntäen.

 

Klo 12:30 – 15:30 iPhone ja iPad: Safari-nettiselaimen käyttö myös ääniohjausta hyödyntäen.

 

To 6.5. klo 12:30 – 15:30 torstaitoiveita: ICT-asioita Väinö Rihdin johdolla, asiakkaiden toiveita noudattaen.

 

Ti 11.5. klo 9:00 – 12:00 Windows-peruskäyttöä näppäinkomennoin ja ruudunlukuohjelmien käyttö.

 

Klo 12:30 - 15:30 Windows 10 käyttöä ruudunlukuohjelmilla asiakkaiden toiveita huomioiden.

 

Ke 12.5. klo 9:00 – 12:00 Applen iOS-laitteiden Safari-selaimen, sovelluskaupan (App Store) käyttö, erilaiset ruokakauppojen tarjoussovellukset sekä mobiilipankit jaApple Pay-maksut.

 

Klo 12:30 - 15:30 Celia-lataamo: Lainataan ja Ladataan Celian äänikirjoja Daisy-kuuntelulaitteelle sekä sanomalehden tai muun julkaisun kuuntelu verkon yli. Ota oma laitteesi mukaan kurssille.

 

Ti 18.5. klo 9:00 - 12:00 yleiskurssi: Ruudunlukuohjelmien avulla sekä tietokoneiden että kosketusnäyttöpuhelimien (iPhone/Android) tai tablettien (iPad/Android) käyttöä toiveiden mukaan. Kerro toiveesi ilmoittautuessasi kurssille.

 

Klo 12:30 - 15:30 Etäosallistuminen joko kursseille tai kokouksiin Microsoft Teamsin, Zoomin tai Google Meetin avulla. Harjoitellaan etäosallistumista kutsulinkistä joko älypuhelimella tai tietokoneella sekä tavallisella näppäinpuhelimella.

 

Ke 19.5. klo 9:00 - 12:00 iPhone ja iPad: Safari-nettiselaimen käyttö myös ääniohjausta hyödyntäen.

 

Klo 12:30 – 15:30 iPhone ja iPad: Safari-nettiselaimen käyttö myös ääniohjausta hyödyntäen.

 

To 20.5. klo 12:30 – 15:30 torstaitoiveita: ICT-asioita Väinö Rihdin johdolla, asiakkaiden toiveita noudattaen.

 

Ti 25.5. klo 9:00 – 12:00 Windows-peruskäyttöä näppäinkomennoin ja ruudunlukuohjelmien käyttö.

 

Klo 12:30 - 15:30 Windows 10 käyttöä ruudunlukuohjelmilla asiakkaiden toiveita huomioiden.

 

Ke 26.5. klo 9:00 – 12:00 Applen iOS-laitteiden Safari-selaimen, sovelluskaupan (App Store) käyttö, erilaiset ruokakauppojen tarjoussovellukset sekä mobiilipankit jaApple Pay-maksut.

 

Klo 12:30 - 15:30 Celia-lataamo: Lainataan ja Ladataan Celian äänikirjoja Daisy-kuuntelulaitteelle sekä sanomalehden tai muun julkaisun kuuntelu verkon yli. Ota oma laitteesi mukaan kurssille.

 

To 27.5. klo 12:30 – 15:30 torstaitoiveita: ICT-asioita Väinö Rihdin johdolla, asiakkaiden toiveita noudattaen.

Loimaan seudun Näkövammaiset tiedottaa 

 

To 3.6. ei ole Kesäkekkereitä. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. 

 

Viime vuoden heinäkuulta siirtynyt kesäteatteriretki on suunniteltu tämän vuoden heinäkuulle. Lipputilaus on tehty viime vuoden puolella. 

AIRA-musikaali Suomen Kesäteatterissa Valkeakoskella la 17.7. klo 14.

Reissun hinta on seuraavanlainen varsinaiset jäsenet 35 €, kannatusjäsenet 45 €, avustajat 10 € ja muut osallistujat 50 €.

Hinta sisältää piletin, kuljetuksen ja väliaikakahveet. Muista kertoa erityisruokavaliosta sekä haluatko kahvia vai teetä.

Bussi lähtee K-market Kyrön parkkipaikalta ja jatkaa ysitietä pitkin Hirvikosken kautta Kelan puoleiselle pysäkille - matkan varrelta pääsee myös kyytiin.

Sitovat ilmoittautumiset to 1.6. mennessä Leenukalle puh. 0442968003 tai leena@fiinu.net sekä maksamalla reissumaksu tilille Leena Seppä FI03 5238 0550 0408 79.

Tervetuloa nauttimaan kesäteatterista!

 

Suunnitteilla on kesäretki elokuulle. Palataan tarkemmin asiaan seuraavassa äänipostissa.

 

Kauniita kevätpäiviä, iloista vappua, onnekasta äitienpäivää ja terveyttä toivottaa Leenukka 

 

 

Pieni ele -keräys

 

Pieni ele -keräys toteutetaan kuntavaalien aikana 26.5.–8.6. (ennakkoäänestys) sekä 13.6.2021 (varsinainen vaalipäivä). Jos olet kiinnostunut osallistumaan lipaskerääjäksi, olethan yhteydessä sähköpostilla toimisto@vsn.fi tai puhelimitse Nina 044 2415321 tai Heidi 044 2415441.

Oikeuksienvalvonta tiedottaa 4/2021

EU:n vam­mais­kort­ti

 

EU:n Vammaiskortti on vapaaehtoinen ja maksullinen kortti, joka toimii vammaisten henkilöiden kommunikoinnin ja osallistumisen apuvälineenä Suomessa ja EU:n alueella. Vammaiskortilla vammainen ihminen voi osoittaa vammaisuutensa sekä avustajatarpeensa esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä, erilaisissa tapahtumissa sekä palveluissa. Se on samanlainen kaikissa maissa.

 

Kuka voi saada vammaiskortin

 

Vammaiskortin saamisen perusteena on jokin jo voimassa oleva päätös. Vammaiskorttiin oikeuttavia päätöksiä ovat

 

 • Kelan alle 16-vuotiaan vammaistuki
 • Kelan 16 vuotta täyttäneen vammaistuki
 • Kelan eläkettä saavan hoitotuki
 • kuulovammaisen tulkkauspäätös (A)
 • kuulo- ja näkövammaisen tulkkauspäätös (A)
 • puhevammaisen tulkkauspäätös (A)
 • omaishoitosopimus (vammaiskortti tarkoitettu omaishoidettavalle) (A)
 • vammaispalvelulain mukainen kuljetuspalvelupäätös
 • sosiaalihuoltolain mukainen liikkumisen tuen päätös (ns. kuljetuspalvelupäätös)
 • päätös saattajapalvelusta (osana VPL:n kuljetuspalvelua tai SHL:n mukainen liikkumista tukeva päätös) (A)
 • vammaispalvelulain mukainen palveluasumispäätös (A)
 • vammaispalvelulain mukainen Henkilökohtainen apu -päätös (A)
 • vammaispalvelulain mukainen päivätoimintapäätös
 • erityishuolto-ohjelman mukainen päätös ja siihen liittyvät palvelut (A)
 • näkövammaiskortti (A)
 • erityisen tuen päätös (A).

Jos yllä olevassa listassa päätöksen yhteydessä on (A)-symboli, saa vammainen henkilö kyseisellä päätöksellä halutessaan korttiinsa myös A-merkinnän. A-merkinnällä voi todentaa avustajan tai tukihenkilön tarpeen tai mukanaolon.

 

Vammaiskortin hakeminen

 

Vammaiskortin hakuprosessi on kaksivaiheinen. Ensin tehdään tilauslupahakemus Kelaan lomakkeella VK1, joka löytyy Kelan sivuilta tai on noudettavissa Kelan palvelupisteistä. Tilauslupahakemuksessa tilaaja kertoo, minkä päätöksen perusteella hakee korttia ja liittää hakemuksen liitteeksi kyseisen päätöksen, ellei päätös perustu Kelan maksamiin etuuksiin. Esimerkiksi Kelan sähköisessä asiointipalvelussa voi mukaan liittää kuvan näkövammaiskortista tai kuvan vaikkapa henkilökohtaisen avun päätöksestä. Jotta hakuprosessi voi edetä, tarvitaan tilauslupahakemukseen sähköpostiosoite. Jos hakija ei omista sähköpostia, voidaan hakemukseen kirjoittaa ystävän, sukulaisen tai muun hakijan valtuuttaman henkilön sähköpostiosoite.

Kun Kela on saanut hakemuksen ja todennut hakijalla olevan oikeuden kortin tilaamiseen, se lähettää hakijan hakemukseen kirjaamaan sähköpostiin kortin tilausta varten linkin. Linkki on voimassa neljä kuukautta. Linkistä avautuu korttinäkymä, jossa pääsee lisäämään korttia varten hakijan valokuvan. Valokuva voi olla mikä tahansa kasvokuva, josta hakija on tunnistettavissa. Kun valokuva on lisätty ja hakijan tietojen oikeellisuus vielä tarkistettu, siirrytään kortin maksamisvaiheeseen ja kun 10 €:n maksu on suoritettu, etenee kortin tilaus Vammaiskorttitoimistoon, josta kortti postitetaan hakijalle. Kortti on voimassa 10 vuotta. Jos kortti katoaa, siitä kannattaa ilmoittaa Vammaiskorttitoimistoon.

 

Missä vammaiskortti käy

 

Vammaiskortti kannattaa pitää mukana aina liikkuessaan, sillä sen avulla voi saada esimerkiksi avustajan maksutta erilaisiin tapahtumiin, liikennevälineisiin tai palveluihin. Vammaiskortin hyväksyviä kohteita ovat mm. monet museot, festivaalit, liikuntapaikat, teatterit sekä joidenkin kaupunkien joukkoliikennevälineet. Myös VR:llä A-merkinnällä varustetusta vammaiskortista on hyötyä, sillä sen avulla voi osoittaa oikeutensa maksuttomaan saattajaan. Maaliskuun lopussa 2021 kohteita, jotka huomioivat EU:n vammaiskortin on Suomessa jo 351. Ajantasaiset tiedot kohteista voi etsiä hakulomakkeella osoitteessa www.vammaiskortti.fi- Ulkoinen linkki ja etsiä kohteita paikkakunnan ja vaikkapa esteettömyystietojen tai avustajan maksuttomuuden mukaan. 

EU:n alueella vammaiskortti on voimassa tällä hetkellä kahdeksassa maassa: Belgiassa, Italiassa, Kyproksella, Maltalla, Virossa, Sloveniassa ja Romaniassa. Lisäksi Euroopan komissio ehdottaa uudessa Vammaisstrategiassaan, että kaikki EU:n maat ottavat eurooppalaisen vammaiskortin käyttöön vuoden 2023 loppuun mennessä.

 

Lähteet

 

Vammaiskorttitoimiston asiakaspalvelu: puh. 0800 122533, avoinna ark. ma-ti klo 9–12 ja ke klo 12–15

Kela vammaiskortin hakeminen- Ulkoinen linkki

www.vammaiskortti.fi- Ulkoinen linkki

 

 

Yhteystiedot aluetoimintakeskus

 

Läntinen Pitkäkatu 37, 20100 Turku

 

Aluetoimintakeskus avoinna maanantaista torstaihin kello 9.00–15.00

Ilmoittautumiset sähköpostitse toimisto@vsn.fi

 

Yhdistyksen tilinumero FI 37 4309 0010 6350 35

 

p. 044 9851062 Taru Luukkala, puheenjohtaja, puheenjohtaja@vsn.fi

p. 044 2415321 Nina Tapanainen, palveluohjaaja nina@vsn.fi

p. 044 2415441 Heidi Laaksonen, palveluohjaaja heidi@vsn.fi

p. 040 1592688 Hannu Suvanto, it-asiantuntija hannu.suvanto@vsn.fi

p. 040 482 0031 Väinö Rihti, työharjoittelija vaino@vsn.fi


Sivu päivitetty