Siirry pääsisältöön
Varsinais-Suomen Näkövammaisten logo.
Varsinais-Suomen Näkövammaisten logo.

Nuoret

Nuorisotoiminnan omat sivut

Näiltä sivuilta löydät tietoa nuorisotyöryhmästä, tulevista tapahtumista ja nuorten WhatsApp-ryhmän ja tapahtumien säännöt. Sivuilta löytyy myös turvallisemman tilan periaatteet, jotka ovat voimassa niin nuorten tapahtumissa kuin myös WhatsApp-ryhmässä. Näiden sivujen kautta pääsee tutustumaan myös näkövammaisten liiton nuorisotoiminnan sivuihin, joilta löytyy tietoa valtakunnallisista tapahtumista ja muusta liiton järjestämästä nuorille tarkoitetusta toiminnasta.

Nuorisotyöryhmä
Varsinais-Suomen näkövammaisissa nuorisotoiminnasta vastaa vapaa-ajan toimikunnan alaisuudessa toimiva itsenäinen nuorista koostuva nuorisotyöryhmä. Työryhmä suunnittelee ja järjestää nuorille erilaista toimintaa ja edustaa nuoria myös vapaa-ajan toimikunnan kokouksissa ja yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa.
Kenelle toiminta on tarkoitettu?
Nuorisotoimintamme on tarkoitettu kaikille noin 12–30-vuotiaille näkövammaisille henkilöille. Ikärajat perustuvat Näkövammaisten liiton järjestämien valtakunnallisten nuorten tapahtumien ikärajoihin, mutta ovat joustavammat.
Millaista toimintaa nuorille järjestetään?
Pyrimme järjestämään mahdollisimman monipuolista toimintaa. Vakiintuneita tapahtumia viime vuosilta ovat esimerkiksi pikkujoulut ja kesäinen grillipäivä. Koska toimintamme on suunnattu nuorille, he voivat itse vaikuttaa tapahtumien sisältöihin lähettämällä ehdotuksia sähköpostitse osoitteeseen nuorisotoiminta(at)vsn.fi. Sama sähköposti toimii myös ilmoittautumiskanavana tapahtumiin.
Olisi toivottavaa, että kaikki nuorisotoimintaan liittyvät asiat lähetettäisiin sähköpostilla. nuorisotoiminta(at)vsn.fi -osoitteeseen lähetetyt viestit menevät työryhmän jäsenille, joten ehdotukset, palaute ja ilmoittautumiset pysyvät näin paremmin kaikkien työryhmäläisten tiedossa ja tieto on myös helpommin löydettävissä, kun se on yhdessä paikassa.
Mistä saa tietoa tapahtumista?
Tapahtumista saa tietoa näiltä sivuilta löytyvästä toimintakalenterista ja lisäksi sähköpostilla voi pyytää pääsyä VSN-nuoret WhatsApp-ryhmään. Tuossa ryhmässä muistuttelemme tulevista tapahtumista ja siellä voi myös käydä yleistä keskustelua muiden nuorten kanssa. Tapahtumista ilmoitetaan myös yhdistyksen kuukausittain ilmestyvässä äänipostissa, joka löytyy myös yhdistyksen nettisivuilta.
Palaute
Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan parantamaan toimintaamme palautteiden perusteella. Palautetta voi antaa suoraan tapahtumissa tai lähettämällä sähköpostia työryhmälle. Jos palautteen haluaa antaa anonyymisti, sen voi tehdä näiltä sivuilta löytyvällä palautelomakkeella.