Siirry pääsisältöön
Varsinais-Suomen Näkövammaisten logo.
Varsinais-Suomen Näkövammaisten logo.

Rau­ha­nie­mi

Rauhaniemen virkistyskeskus sijaitsee Littoistenjärven rannalla. Osoitteessa Vanuttajankatu 5. Kaarina
Rauhaniemi- Ulkoinen linkki
Rakennus rännältä päin

Kaunis järvimaisema ja luonnonrauha on jäsenillemme keidas melkein
keskellä kaupunkia.

Rauhaniemi tarjoaa hyvät liikuntamahdollisuudet. Kesäisin Rauhaniemessä vietetään lukuisia erillistapahtumia. Jäsenillämme on vapaa pääsy alueelle ympäri vuoden.

Virkistyskeskus on vuokrattavissa toukokuu- syyskuu välisenä aikana yksityistilaisuuksiin. Paikassa ei voi yöpyä ja illanvietto voi jatkua enintään klo 22:00 asti.

Päivähinnat:

varsinaiset jäsenet 60 €

kannatusjäsenet 130 €

ei jäsenet 250 €

044 2415 441

044 2415 321

toimisto(at)vsn.fi

Vuok­rau­seh­dot

Vuokrauskäytäntö
Avaimen voi noutaa Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n toimistosta (os. Läntinen Pitkäkatu 37, 2. krs., Turku) muutama päivä ennen vuokrausta. Avaimen palauttamisesta sovitaan erikseen. Mikäli toimisto on suljettuna pidemmän ajan kyseisenä aikana, avaimen noudosta sovitaan yhdistyksen puheenjohtajan kanssa.

Vuokra-aika päättyy viimeistään kello 22:00. Rauhaniemi on yhdistyksen jäsenten virkistyskeskus, joten vuokra-aikana joku saattaa piipahtaa piha-alueella viettämässä aikaa.

Maksaminen
Varauksen jälkeen asiakas saa tilisiirron vuokran maksamiseksi. Vuokra tulee olla maksettu ennen vuokra-ajankohtaa.

Rauhaniemen käyttö
Vuokraan sisältyy tarpeiston käyttöoikeus: mm. kalusteet, ruoanlaitto- ja tarjoiluastiat, ruokailuvälineet, sähkö ja takkapuut. Vuokra-ajan päättyessä asiakas huolehtii kohteen siivouksesta. Ellei siivousta ole tehty, veloitamme siivouskulut jälkikäteen. Takkapuita löytyy puuvajasta, joka sijaitsee matalamman piharakennuksen päädyssä (pariovet), valokatkaisija oikealla. Omien vettä/sähköä kuluttavien laitteiden, kuten kylpytynnyreiden tai paljujen käyttö on kielletty vuokrauksen yhteydessä.

Jätteet
Asiakas huolehtii jätteet jäteastiaan, joka sijaitsee portinpielessä. 

Vahingonkorvaukset
Asiakas on vastuussa Rauhaniemen kiinteistölle ja irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista. Vahingot on viivytyksettä ilmoitettava vuokranantajalle ja asiakas on velvollinen korvaamaan ne.

Muut ehdot
Kohteen varausta ei ole oikeus siirtää toiselle osapuolelle ilman vuokranantajan lupaa.

Yhteyshenkilö
Jos vuokrausaikana ilmenee ongelmia tai kysyttävää, voi olla yhteydessä Rauhaniemitoimikunnan puheenjohtaja Mauri Kulmalaan p. 0400 782 525.

Sisäänkäynti
Kuisti
Sali
Keittiö